achtergrond
blauwebalk

 

logo 19juni

Lesmateriaal en examens

Voor ondernemers die met arbeidskrachten werken is het van belang om goed op de hoogte te zijn van de wet- en regelgeving. Een alledaagse beslissing kan grote (arbeidsrechtelijke) gevolgen hebben. Uiteraard is het bijhouden van vakliteratuur van groot belang, maar soms is het ook goed om er met z’n allen eens goed ‘in te duiken’.

Dan kan het fijn zijn als u gebruik kunt maken van lesmateriaal dat specifiek op uw organisatie is gericht, al dan niet aangevuld met een op maat gemaakt examen.

Als advocaat en ook als redacteur heb ik geregeld cursussen en masterclasses ontwikkeld en gegeven. Sinds een jaar ben ik mij ook gaan bekwamen in het maken van lesmateriaal voor langdurende opleidingen, voornamelijk HBO-Bachelor, onder meer voor de modules Sociaal- en Arbeidsrecht, de Arbeidsovereenkomst, Sociaalzekerheidsrecht, Arbeidsrecht voor de or en Arbeidsrecht en Arbeidsomstandigheden. Voor de meeste van deze modules heb ik ook meerdere examens ontwikkeld.

Heeft u lesmateriaal nodig om uw managers, P&O-ers of medewerkers te trainen in een arbeidsrechtelijk onderwerp? Of heeft u iemand nodig die lesmateriaal en examens kan ontwikkelen voor een uitgebreidere opleiding? Ik ga graag voor u aan de slag!

cirkel
Titel10.nl
Jacoba van Beierenlaan 8
2203 BW Noordwijk
Tel. 06-23652322
Mail: info@titel10.nl
blauwebalkonder